Lagbygget 2020-2021: Meriterad och spelskicklig back ansluter

Han återvänder till Karlstad där han spelade som junior efter att ha varit runt och samlat på sig erfarenheter från spel med Västerås, Visby/Roma och Skövde.


Anton Brandhammar

Född: 1997
Fattning: Left
Moderklubb: Charlottenbergs HC

Vad tycker du om att komma till Forshaga?
Ska bli kul att komma hem till Värmland och lira hockey igen. Det var ett tag sen jag var hemma, så det känns väldigt bra.

Vad förväntar du dig av den kommande issäsongen?
Det jag förväntar mig inför kommande issäsongen är att fortsätta utvecklas och kunna ta ytterligare steg inom min hockey. Jag vill framåt.

Vad ser du mest fram emot med fyssäsongen?
Med fyssäsongen gäller det samma. Jag vill ta steg framåt även där. Fysbiten är minst lika viktig som issäsongen, det gäller att vara bra förberedd för vad som komma skall, så jag ser fram emot en bra sommar.

Musik du helst lyssnar på?
Lyssnar på det mesta, allt från rap, house och rock.

Förebild/Idol inom hockeyn?
En idol/förebild jag haft sen jag kan minnas är Erik Karlsson, gillar hur han spelar sin hockey.

Har du en lite oväntad färdighet du är bra på eller gillar utanför hockeyn?
Haha, jag vet inte, men jag gillar att lira TV-spel så det är väl det i så fall.

Forshaga IF om Anton:
Ytterligare ett nyförvärv som vi är väldigt glada över att ha kunnat knyta upp. I Anton får vi en spelare som är väldigt skicklig i spelet med puck och som vi är säkra på kan ta ännu ett kliv i sin utveckling hos oss. Anton har bl.a. erfarenhet från att ha varit med att ta klivet upp till Hockeyallsvenskan med Västerås säsongen 17/18.

Statistik för Anton:

 

Foto: Johan Espefält