Linus Pellfolk vänder hemåt

Varmt välkommen tillbaka till Väsby Hockey säger vi till Linus Pellfolk. Efter två säsongers målbombning i Spånga kommer nu Linus hem till moderklubben igen.

 

Väldigt kul att få hem en tvättäkta Väsbyprodukt. Linus var ju som alla kanske minns i Väsby Hockey för tre säsonger sedan men vände sedan till Spånga IS för att spela med dem samtidigt som han satsade på sina studier. Med 147 inspelade poäng varav 77 kraftfullt inhamrade mål var Linus sugen på att komma tillbaka till ”ettan” igen.

 

Linus har visat en otroligt stor vilja att dra på sig Väsbytröjan igen. Linus och föreningen har haft pågående dialog om en detta i över ett halvår och det går inte att ta miste om hur motiverad han är över att få ge det ett ordentligt försök till i moderklubben.

 

Sportchef Tom Tärnström om Linus återkomst.

Det känns kul och spännande att Linus är tillbaka hos oss. De två senaste åren i Spånga har gjort gott för honom både som person och hockeyspelare. Min bedömning är att han mognat mycket under dessa år och är redo att gå in och tävla om en plats i lineupen på ett bra sätt. Hockeymässigt vet vi att det är en väldigt skicklig spelare på Hockeyettannivå och att han har potentialen att leverera mycket mål och poäng. Extra kul är det självfallet att det är en Väsbykille, det betyder mycket för oss att ha spelare som brinner för klubben.

 

Linus fulla karriär kan ni se här via länken:

https://www.eliteprospects.com/player/50234/linus-pellfolk

 

Foto: Johan Borehed (stockholmdirekt.se)