Adam klar för tredje raka säsongen i ESK

På lördagen blev det klart att den 24-årige forwarden Adam Lidström förlänger kontraktet med Enköpings SK ytterligare en säsong.

Precis som den senaste säsongen får vi alltså se två av bröderna Lidström tillsammans i ESK-dressen. Redan inför den förra säsongen skrevs storebror Kevin på ett tvåårskontrakt och nu i helgen blev det alltså klart att Adam förlänger ytterligare en säsong. Det blir därmed hans tredje raka säsong i den grönsvarta dressen för den Detroitfödda forwarden.

– Han tog flera steg i sin utveckling förra säsongen och var en viktig kugge i laget samtidigt som vi känner att det finns fler nivåer att hämta ur honom. Vi är mycket glada att han fortsätter sin utveckling hos oss, säger ESK:s sportchef Alexander Edstein.

Sammanlagt har Adam hittills spelat 122 matcher i Hockeyettan. Förutom två säsonger i ESK har han en säsong med Västerås (då man var degraderade i ettan) samt några matcher som utlånad till Surahammar.

ESK:s lagbygge säsongen 20/21 finns HÄR >>

 

 

Adam Lidström på Eliteprospects:

Full profil här >>