Persson ny back i ÖHF

Örnsköldsvik HF kan idag presentera ett nyförvärv på backsidan.
Det handlar om Melker Persson, 23 år, som signerat ett tvåårsavtal.
Persson har tidigare spelat i Hockeyettan Södra med Kallinge-Ronneby och Tyringe.
– Melker blir en viktig pusselbit i vårt lagbygge. Han är stark i det defensiva spelet. Det finns också offensiva uppsidor i honom och det ska vi tillsammans se till att plocka fram, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Persson, som mäter 191 cm och väger 93 kg, är fostrad i Karlskrona HK och efter att så här långt i sin karriär spelat i de sydliga delarna av landet ser han nu fram emot flytten norrut.
– Det ska bli jätteroligt att testa ett nytt äventyr. Jag har hört mycket gott om ÖHF från spelare och jag ser verkligen fram emot det här, säger Persson och fortsätter så här om vad man ska förvänta sig av honom:
– Jag ska bidra i försvarsspelet, använda min fysiska storlek. Jag vill också bidra i offensiven. Jag vill kort och gott vara en spelare som hjälper laget att vinna matcher, hjälper laget till framgång.

Persson kommer i ÖHF spela i tröjnummer 57.