Truppen växer med två spelare och en lämnar

Nu är det klart att ytterligare två spelare ansluter till A-laget den kommande säsongen.

Christoffer Odjlung är inget nytt namn i Huddinge men han har tackat ja till ytterligare en säsong. Odljung är en spännande spelare som verkligen ger allt i varje situation, varje byte. Han tillför laget mycket energi, vilja och en härlig arbetsmoral. Om det är någon spelare som kan skapa farliga situationer i anfallszonen så är det Christoffer med all sin intensitet och snabba skridskoåkning.

En annan spelare som skrev på för Huddinge under helgen är David Ljusbol. David har vuxit upp i Huddinge IK och har faktiskt spelat några matcher med A-laget innan han hamnade i Hammarby under säsongen 2018-2019. Vi har haft ett vaktande öga på David och hans spel och känner att i år kan det vara hans år att blomma ut. Med sitt spelsinne och starka vilja tror vi att David kommer att kunna betyda mycket för vårt lag.

Klubben önskar dessa två lycka till den kommande säsongen!

 

Dennis Nordström har skrivit på för Tyresö/Hanviken

Årets trupp kommer att finnas utan ett bekant namn – Dennis Nordström. Dennis har spelat i A-laget sedan 2015-2016, förutom den säsongen då han och en del andra spelare lämnade Huddinge för att representera Segeltorp. Dennis har varit en skicklig spelare som har lyckats samla ihop över 120 poäng under sina fyra säsongen med klubben. Vi önskar Dennis all lycka i Tyresö/Hanviken som för övrigt är hans moderklubb.