Full fart under lägerveckorna

Det har varit full fart på isen i 2 veckor nu. Måndag till lördag vecka 32 var det läger för spelare födda 2005-2008. Torsdag till söndag vecka 33 var det dags för spelare födda 2009-2011 att ha läger.

För många var det första gången de var på is sedan i mars medan andra hade varit på is lite grann på annat håll i sommar. Något som alla däremot hade gemensamt var att de tyckte det var kul att träffas och få träna lite hockey i Ica Oxen-hallen.

Vid sidan av isen hade de både teori och fys/lekpass. Båda lägerveckorna avslutades med att sista dagen spelades internmatch och efter det serverades korv med bröd till trötta men nöjda och glada deltagare.

Vi är otroligt tacksamma för att så många ville vara med och arbeta så lägerveckorna blev möjliga att genomföra.

Mariestad BoIS Hockey vill tacka våra juniorer, våra istränare och matlaget som gjort ett jättebra jobb!

Våra juniorer som alltid ställer upp och gör ett stort och bra jobb genom att ansvara för grupperna både på och vid sidan av isen var i år Viktor Skoglund, William Sundberg, Espen Perdin, Albin Lidberg, Gustav Flood, Oscar Liljekvist, Felix Sandén, Gilbert Persson, Carl Åkerberg, Filip Staaf, William Larsen, Johan Sjölander, Helmer Rydholm och Manne Håkansson.

De som har varit istränare är Andreas Appelgren, Ronny Johansson, Peter Isgren, Filip Thörnqvist, Gustav Pethrus, Adam Werner, Robert Medin, Johan Frealdsson, Johan Lööf och Robin Bäckström.

Matlaget som sett till att deltagarna har fått mellanmål och lunch var Susan Johansson, Helena Wallin, Tea Wallin, Kicki Fröjd, Magnus Kling, Anneli Kling och Susanna Johansson.

av Susanna Johansson

Blandade bilder från lägerveckorna: