Framgångsrika sändningar ledde till pris

Det lönar sig att satsa, och inte endast på isen. Under lördagens årsmöte prisades de sändningsteam inom medlemsföreningarna som Hockeyettan och Staylive ansett gjort störst avtryck under säsongen 2019/2020.

Nybro Vikings tilldelades priset för bästa sändningsteam under förra säsongen. Under lördagens årsmöte mottog Nybro ett diplom och prissumman på 10 000 kronor från Staylive för sin genomgående höga kvalité på sändningarna och den proffsiga inramningen med både intervjuer och matchstatistik under matchernas gång.

Nytt för i år var även priset till föregående säsongs bästa rookie-sändningsteam. Priset tilldelades Strömsbro IF med motiveringen att klubbens sändningsteam entusiastiskt tagit emot tips för att förbättra deras kvalité vilket resulterat i att de gått från att vara nybörjare till att producera en av de bästa sändningarna bland Hockeyettans medlemsföreningar. Sändningsteamet i Strömsbro IF kommer därför att få ta emot en teknisk pryl som ska hjälpa dem i deras fortsatta utveckling.