Presentation Partners

Nybro Vikings är beroende av stöd från kommun, näringsliv, företag och andra partners för att kunna bedriva föreningen på den nivå vi gör idag med anställd personal, stor ungdoms- och juniorverksamhet och spel i Hockeyettan med sikte på högre höjder. Arbetet med att förlänga och skriva nya samarbetsavtal är igång för fullt och i år kommer vi att presentera föreningens så otroligt viktiga samarbetspartners här på hemsidan!

– Jag vill rikta ett stort tack till er alla som på något sätt stöttar föreningen, vi växer och är beroende av ett starkt stöd både ekonomiskt och på andra sätt. Nybro Vikings är en viktig del av Nybro Kommun och en stor mötesplats för både privatpersoner och företag. Tillsammans är vi starka!, säger Nybro Vikings klubbchef Rasmus Aro.

Vill du sponsra Nybro Vikings? Läs mer här!
Nybro Vikings har hundratals företag som stöttar vår verksamhet. Vi kommer löpande att presentera våra fantastiska Partners för den kommande säsongen. Denna gång presenteras:

McDonalds Nybro
McDonalds är Sveriges största restaurangkedja med sina 200 restauranger varav en i Nybro. McDonalds serverar god mat i en modern miljö och du kan välja mellan kött, kyckling, fisk eller vego. McDonalds vill ge alla möjligheten att äta gott, bra och varierat. Därför serveras mat av högsta kvalitet, lagad på råvaror som är producerade på ett ansvarsfullt sätt. McDonalds är restaurangbranschens största inköpare av svenskt nötkött och en av de största när det kommer till svensk ekologisk mjölk, ekologiskt kaffe och svenska ekologiska ägg.
Utöver den goda maten brinner McDonalds för att barn och unga ska ha möjlighet att idrotta och väljer därför att stötta svensk föreningsliv och idrottsklubbar på lokal nivå runt om i hela Sverige. Restaurangerna bedrivs av franchisetagare vilket innebär att verksamheten kan bedrivas med en stark lokal anknytning.

Petersson Örsjö
Behöver du som företag eller privatperson hjälp med konstruktionsritningar eller bygglovshandlingar, så finns Petersson Örsjö AB för dig. Med lång erfarenhet har PÖ AB konstruerat allt från sommarstugor till mindre lagerhallar. PÖ AB utför också konsultuppdrag åt småhustillverkare och har genom åren varit konstruktionsansvariga för takvåningar. Ta hjälp av PÖ AB för att utföra beräkningar och dimensioneringar av trä och stålkonstruktioner enligt gällande regelverk med datastöd.

KalmarPosten
Kalmarposten är Sveriges största gratisutdelande tidning och delas ut till hela Kalmar Län och Öland. Tidningen förmedlar regionala reportage och annonser och bevakar livsstil, kultur, nöje, familj och sport. Kalmarposten kommer ut varje onsdag hela året och kan även läsas online.

Alla samarbetspartners hittar du här
Nybro Vikings Partners 20/21