Tisell: ”Vi ska stegvis bli bättre”

Det har blivit dags för match igen när Nybro Vikings möter KRIF Hockey på bortais under lördagseftermiddagen. Nybro har spelat två matcher medans detta blir KRIFs första match för säsongen.

Datum: Lördag den 29 augusti.
Nedsläpp: 15.00.
Arena: Soft Center Arena.
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Vad tar du med dig från träningsmatchen mot Troja/Ljungby?

– Det som jag gillade och som var bra i den matchen var att vi var väldigt gedigna och stabila i fem mot fem situationerna. Det var ett av det bästa vi gjort mot Troja under den tid som jag har varit här. Jag tycker att vi var bäst i tredje perioden, men även om vi inte briljerade i de två första så var vi gedigna och höll ihop även där. Sedan tar vi för många utvisningar, det är på grund av egen klumpighet och det måste vi jobba bort. Även om vi hade ett bra boxplay så hackar det upp matchen för oss.

Dina tankar inför matchen mot KRIF Hockey?

– Under försäsongsmatcherna så är det alltid en process att hela tiden försöka uppdatera spelet och göra allt stegvis lite bättre. Därför spelar det egentligen ingen roll vilket lag vi möter. Vi ska fila både på vår defensiv och vår offensiv samt steppa upp vårt boxplay ett snäpp till. Försäsongsmatcher är en resa och vi ska framåt.

Läget i truppen?

– Viktor Bolin spelar inte mot KRIF, annars är alla tillgängliga för spel. Ryker Leer anländer om en och en halv vecka.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!