Bortaseger för Nybro Vikings mot KRIF

Nybro Vikings vinner mot KRIF Hockey med 0-3 i lördagseftermiddagens träningsmatch på bortais. Nybros mål gjordes av Sebastian Borg och Matej Galbavý x2.

På lördagseftermiddagen var det dags för en ny träningsmatch när Nybro Vikings ställdes mot seriekollegan KRIF Hockey på bortais i Soft Center Arena. Vi får se en mindre bra första period med mycket spel längs sargerna, felpass och inga större målchanser från något av lagen. Perioden slutar mållös.

I den andra perioden får vi se ett bättre spel från båda lagen, det är dock tidigt på säsongen och lagen är inne i olika skeden. I mellanakten får vi se två mål, båda från bortalaget. 0-1 kommer genom Sebastian Borg och i periodens slutskede gör Matej Galbavý också 0-2.

I den tredje perioden hinner det bara gå några få minuter innan Matej Galbavý håller sig framme och gör sitt andra mål för dagen och fastställer också slutresultatet till 0-3. I övrigt en period som Nybro spelar stabilt och försvarar sig väldigt bra.

Nybro Vikings spelar sin nästa träningsmatch på onsdag den 2 september klockan 19.00 och då är det Halmstad Hammers som kommer på besök i Liljas Arena.

KRIF Hockey – Nybro Vikings 0-3 (0–0, 0–2, 0-1)
Mål Nybro: Sebastian Borg, Matej Galbavý x2
Skott: x-x (x-x, x-x, x-x)
Domare: Jim Bergqvist