Suddenförlust mot Halmstad

Nybro Vikings förlorade mot Halmstad Hammers under onsdagskvällens träningsmatch i Liljas Arena. Resultattavlan visade 1-1 efter ordinarie tid och sedan kunde bortalaget avgöra till 1-2 i förlängningen.

På onsdagskvällen ställdes Nybro Vikings mot seriekollegan Halmstad Hammers i Liljas Arena. Den första perioden bjuder på hög fart och intensitet med en liten fördel för hemmalaget som gör en bra period, dock skapas inga större målchanser utan det blir en mållös period.

I mellanakten är det bortalaget som börjar bäst och skapar några ströchanser men får inte hål på Robin Johansson i Nybromålet. Hemmalaget spelar upp sig under perioden men vi har 0-0 inför den tredje perioden.

I den tredje perioden får vi se två mål, bortalaget tar ledningen till 0-1 och sedan startar en kvitteringsjakt för hemmalaget men det dröjer till den sista minuten innan Adam Persson får in 1-1 när Nybro har tagit ut målvakten och spelar med sex man på isen, vi har 1-1 efter ordinarie tid. I förlängningen ådrar Nybro sig en utvisning och Halmstad avgör till 1-2.

Nybro Vikings spelar sin nästa träningsmatch om en vecka, onsdag den 9 september klockan 19.00, mot Vimmerby HC på bortais.

Nybro Vikings – Halmstad Hammers 1-2 efter förlängning (0–0, 0–0, 1–1, 0-1)
Mål Nybro: Adam Persson
Skott: 27-25 (9-3, 8-7, 10-15)
Publik: 15 st.
Domare: Jim Bergqvist