Köp säsongskort till Huddinge Hockeys hemmamatcher

Äntligen är hockeysäsongen igång och det är snart dags för seriestart. Årets lag ser mycket spännande ut då vi har en hel del nya talanger samtidigt som vi har några av våra viktigaste trotjänare tillbaka  – och de är mycket spelsugna!

Med tanke på omständigheterna runt Covid-19  blir det en väldigt speciell hockeysäsong. Vi kommer till en början få ha endast 50 personer som publik på våra matcher och du som säsongskortsinnehavare kommer att få företräde, men du kommer att behöva boka din plats innan varje match. Mer information om regler för publik och antal kommer att komma närmare seriestart.

Du som köper säsongskort kan se samtliga hemmamatcher i grundserie, AllEttan samt play-in. Denna säsong kommer vi att ha samma priser och upplägg som tidigare, men istället för Play-off ingår Play-in matcherna. Slutspelet som ersätter Kvalserien ingår ej.

Här är det nya serieupplägget där vinnaren belönas med en plats i HockeyAllsvenskan: https://www.hockeyettan.se/sa-spelas-hockeyettan/

Boka ditt säsongskort genom att maila till [email protected], berätta vilken säsongskortsbiljett som du vill ha.

OBS! Bokar ditt säsongskort i tid ingår träningsmatcherna på hemmaplan utan extra kostnad, detta kommer att behöva bokas i förväg.

PRISER SÄSONGEN 20-21

VIP-plats, access klubbrum, fika i pausen
3000 kr
Sittplats, access klubbrum, fika i pausen
2500 kr
Sittplats Vuxen
2000 kr
Ståplats Vuxen
1500 kr
Sittplats Pensionär
1300 kr
Ståplats Ungdom, Student, Pensionär
900 kr