Förlust borta mot Borlänge

Strömsbro hade kommandot efter en spelad period när man ledde med 0-2 borta mot Borlänge, men hemmalaget vände på steken och kunde till slut vinna med 3-2. Målskyttar för oss var Erik Broman och Alex Lind.

Det var Strömsbro som skulle inleda målskyttet den här onsdagskvällen i Borlänge Ishall. Erik Broman och Johan Eriksson kom två mot en på en kontring och då fanns det inget att göra för Borlängemålvakten när Broman kunde flippa in pucken i öppen kasse. Den första perioden bjöd på hyfsat jämnt spel, men det var återigen bortalaget som skulle hitta in i målprotokollet när Alex Lind ökade på ledningen till 2-0 när han vek in från kanten och la in pucken i “gubbhörnet”, även det målet kom på en kontring.

I början av den andra perioden hade Strömsbro chansen på flera ledningsmål, men då skulle hemmalaget hitta nätmaskorna för första gången den här kvällen. 1-2 kom efter ungefär halva perioden spelad och man skulle också kvittera till 2-2 när bortalaget drabbades av en dubbelutvisning. Då behövde Borlänge bara 20 sekunder på sig innan det rasslade till bakom Alexander Flink i Strömsbromålet.

I den sista akten skulle hemmalaget ta över kommandot. Strömsbro fick inte riktigt till det spelmässigt och Borlänge kunde ta ledningen med 3-2 efter att pucken olyckligt ramlat in bakom Alexander Flink. Det var ett resultat som skulle stå sig matchen ut och därför blev det en uddamålsförlust även i den andra träningsmatchen för oss.

Nästa träningsmatch spelas torsdagen den 17 september då vi gästas av Hudiksvall HC. Nedsläpp 19.00.