Truppnytt 20/21: KHL- och SHL-meriterad back återvänder till moderklubben

Med bland annat 20 SHL-matcher, 20 KHL-matcher och 46 allsvenska matcher i ryggsäcken kommer han kliva in på isen på Testebo för att ta sina första skär i Hockeyettan och han gör det tillsammans med oss i Strömsbro IF!
Osäkerheten kring när den engelska hockeyligan ska starta gör att Adam Deutsch har valt att spela i Sverige tills vidare och därför har han skrivit på för oss i Strömsbro IF, vilket också är hans moderklubb. Han kommer hem till Sverige och främst Gävle igen där han inte spelat sedan säsongen 2014/2015 förutom 17 matcher för Brynäs IF säsongen 2018/2019. Den 25 årige backen har även hunnit med spel i KHL för Medvescak Zagreb och allsvenska Almtuna IS och kommer alltså senast från Nottingham Panthers i den engelska hockeyligan. Att få komma hem och spela tillsammans med sina bröder David och Gabriel Deutsch beskriver han som ”once in a lifetime”. Varmt välkommen hem till moderklubben, Adam Deutsch!