Lördagens matchresultat

Under lördagseftermiddagen spelades tre träningsmatcher, och det var målrika matcher rakt igenom. 

I Borås kom Skövde på besök, men fick åka norrut igen med en 5-1 förlust i bagaget.

– Alla vill garanterat jätteväl, men idag är det inget som stämmer, säger huvudtränaren Fredrik Ljunggren i en intervju efter matchen.

I Eskilstuna tog Linden emot Hammarby där det blev en allt jämnare match, som slutade 3-4. Hammarby tog därmed sin första seger för säsongen, där lagkaptenen Pontus Okerblad stod för två av målen. Den assisterande lagkaptenen Wincent Blomdahl samt Victor Erixon stod för de andra två målen.

I mötet mellan KRIF och Mörrum krävdes förlängning innan KRIF stod som vinnare med 3-2. Det var en målrik tredje period där Mörrum tog ledningen med 0-2, men KRIF kontrade och tog matchen alltså till förlängning.

Men än är helgen inte slut. idag, söndag väntar ytterligare träningsmatcher på ATG Hockeyettan play.