Söndagens matchresultat

Under söndagen så visades fem träningsmatcher på ATG Hockeyettan play, och det var målrika matcher rakt igenom.

Sundsvall hade sin första träningsmatch för säsongen där de gästades av Teg. Trots att hemmalaget hittade nät två gånger så var Teg ändå det starkare laget och gick segrande ur matchen med 2-4.

I Kiruna gästade Boden där bortalaget drog det längsta strået. Trots en skottstatisk som landade på 23-52 till gästerna så såg det länge ut att bli en jämn match målmässigt med ett 1-1 läge efter andra perioden. Men i sista så började Boden hitta nätet och vann tillslut matchen med 1-4.

I matchen mellan Hanviken och Surahammar var det en målrik uppvisning där Hanviken hade ledningen med 3-0 efter första perioden. Surahammar kom däremot ikapp och gick segrande ur striden med 4-5.

– Det känns att vi har otroligt mycket kvalitet och karaktär i det här gänget, säger huvudtränaren Patrik Juhlin i en intervju efter matchen.

Mariestad gästades av Hanhals under söndagen och där var det hemmalaget som vann med 5-1, efter en målrik andra period där de äntrade sista perioden med ett 5-0 läge.

I Nybro var det även där hemmalaget som gick segrande när Vikings tog emot Tranås. En fartfylld match som avslutades med en period präglad av utvisningar, men Vikings fick in ännu ett mål och slutresultatet landade på 5-1.