Truppnytt 20/21: Lettisk landslagsman klar för Rallarbo

Vi hämtar den lettiske forwarden Georgs Golovkovs från den engelska ligan och närmare bestämt Nottingham Panthers, där han var lagkamrat med Adam Deutsch. Golovkovs har spenderat sina två senaste säsonger i den engelska ligan där han också har representerat Milton Keynes Lightning. På 91 matcher skrapade han ihop totalt 65 poäng (22+43).
Trots sina relativt unga 25 år har han även provat på spel i olika juniorligor i Kanada och USA, KHL-spel med Dinamo Riga och representerat sitt hemland Lettland i U18 och U20-landslagen, där han även bar kaptensbindeln i U18. Nu går alltså resan vidare till Sverige, Gävle och Strömsbro där han kommer klä sig i orange och blått i vinter och för första gången spela på svensk mark. Varmt välkommen till Gävle och Rallarbo, Georgs Golovkovs!