Tisdagens matchresultat

Under tisdagskvällen välkomnades Kramfors Alliansen till Skyttishallen för ett möte mot Örnsköldsvik. Ett möte som hemmalaget gick segrande ur med 11-4.

Det hann göras många mål när Örnsköldsvik mötte Kramfors Alliansen, men det dröjde ändå till den tolfte minuten in på första perioden innan hemmalaget hittade kassen första gången. Därefter gick det däremot fort. Bara matchminuten därpå stod det 2-0 och ytterligare två mål hann Örnsköldsvik göra innan första perioden var över.

Andra perioden började med en kontring från Kramfors Alliansen, men Örnsköldsvik gick ändå segrande ur mittenperioden. När den tredje väl startade stod det 6-1 i matchen och även om Kramfors Alliansen lyckades höja spelet, så var Örnsköldsvik ett för hårt motstånd under tisdagskvällen och med bara två sekunder kvar av matchen så kom det sista målet från hemmalaget. När den tredje och sista perioden var över stod det 11-4 till Örnsköldsvik.

– Tydligt övertag för hemmalaget, vilket sig så bör. Men ett Kramfors som kliver upp och visar karaktär här i sista perioden och trycker dit några kassar, säger kommentatorn efter matchen.