Inför kvällens träningsmatch hemma mot Hudiksvall

Det har blivit dags för den tredje försäsongsmatchen och även den första matchen vi spelar hemma på Testebo. Efter tisdagens internmatch med NHL-glans är grabbarna taggade till tusen för nästa batalj. Vi tar emot seriekollegan Hudiksvall HC i det första av två möten. Även Hudiksvall har hunnit spela två träningsmatcher där man inkasserat en vinst mot Almtuna med 3-0 och en förlust, då mot Mora IK med 5-2. Vi kommer senast från en bortaförlust mot Borlänge IF med 3-2 där Erik Broman och Alex Lind noterades som målskyttar.

Läget i laget:
John Morelius, skadad
Axel Westlund, skadad
Erik Broman, sjuk
Martin Naenfeldt, sjuk
Marcus Lindblom, sjuk
Gabriel Deutsch, sjuk
Jesper Hedenström, sjuk
Nicklas Strid, avstängd

Torsdag 17 september
Strömsbro IF – Hudiksvall HC
Matchstart 19.00 på Testebo
Om du inte hann köpa biljett till kvällens match går det bra att se den via Hockeyettans livetjänst. Matchen hittar du här.