Lördagens matchresultat

I Halmstad tog Hammers emot Visby Roma där bortalaget knep segern med 1-4, där de två slutliga målen gjordes i tom kasse.

– Det är en tuff och bra match, men vi är kanske inte riktigt där vi borde vara. Vi möter ett bra Visby Roma som är hungrigare än vad vi är, säger Hammers tränare Fredrik Johansson i en intervju efter matchen.

I mötet mellan Lindlöven och Tranås slutade matchen med 2-1. En jämn match där Lindlöven tog ledningen i slutet av första perioden som de sedan höll fram till mitten av sista perioden när Tranås kvitterade till 1-1. Men när matchklockan stod på 18:23 så gjorde Lindlöven det avgörande målet.

Kumla gästades av Segeltorp i en match där hemmalaget hade ett tydligt övertag genom perioderna. Slutresultatet landade på 8-3 till Kumla.

Kiruna AIF fick även dem känna på ett hårt möte när Piteå stod för motståndet. Matchen som slutade 1-7 hölls däremot mållös fram till den åttonde matchminuten i andra perioden när Piteå spräckte nollan. Efter det fortsatte Piteå att hitta kassen medan Kiruna AIF inte kom med sitt reduceringsmål förrän med mindre än två minuter kvar av matchen.

Resultaten:
Kumla – Segeltorp 8-3
Lindlöven – Tranås 2-1
Hammers – Viby Roma 1-4
Kiruna AIF – Piteå 1-7

Redaktör Maria Bergström