Dags för sista försäsongsmatchen

Den fjärde och sista träningsmatchen är här när vi ställs mot Hudiksvall HC på bortaplan. Vi tog vår första seger på försäsongen i den förra matchen när vi vann med 3-2, då motståndet var just Hudiksvall. Nyförvärvet Georgs Golovkovs noterades för sitt första mål i Strömsbrotröjan i sin första match med oss. Även David Deutsch och Krister Sundlöf stod för ett varsitt mål. Det var en tajt match i slutminuterna men vi höll undan och vann. Nu är det dags för returmöte i Glysishallen och det är alltså vår sista match innan serien drar igång den 3 oktober. Mer info om det kommer senare.

Läget i laget:
Axel Westlund, skadad
Adam Deutsch, sjuk
Niklas Lindberg, sjuk
Johan Börjesson, vilar
Casper Evertsson, vilar

Torsdag 24 september
Hudiksvall HC – Strömsbro IF
Matchstart 19.00 i Glysishallen, Hudiksvall
Matchen hittar du här.