Torsdagens matchresultat

I Hudiksvall var det möte mot Strömsbro där bortalaget tog hem segern med 2-4.

En match som började i jämn kamp med 1-1 läge efter första och en 2-1 ledning till Hudiksvall efter andra perioden. Men i tredje så tappade hemmalaget spelet och började hamna i utvisningsbåset. Något som Strömsbro tog vara på och visade på ett starkt powerplay som lyckades göra 3 mål och fastslå resultatet 2-4.

I Mariestad var det derby när Skövde gästade. En match där Mariestad gav en blek insats och gick förlorande ur striden med 4-1.

Linden tog emot gästande Segeltorp där matchen slutade 5-2. En match där bortalaget tog ledningen i senare delen av första perioden. Men i andra blev det lite målrikare där hemmalaget stod som ledare halvvägs in, något som Segeltorp sedan kontrade med innan Linden igen tog tillbaka ledningen till 3-2. I sista perioden så utökades ledningen till 4-2 och med en sekund kvar blev det 5-2 genom mål i öppen kasse.

Vännäs gästades av Örnsköldsvik där bortalaget gick segrande med 3-5. Skottstatistiken var även den till Örnsköldsviks fördel med 21-36