Det har blivit dags för seriepremiär!

Efter en summering av försäsongen kan vi konstatera att den givit lite blandade resultat, men fick en stark avslutning. Vi matchades mot Nacka HK, Borlänge HF där det blev förluster men i de två sista matcherna mötte vi seriekollegan Hudiksvall HC och där vi vann båda bataljerna (3-2 och 4-2). Vi fick igång både målskyttet och poweplay-spelet i matcherna mot dem. Nu ska vi bygga vidare på det!

Så vi lägger försäsongen bakom oss och blickar framåt mot ett av de roligaste ögonblicken på hela säsongen, nämligen säsongspreimären i ATG Hockeyettan Östra! Vi inleder vår andra säsong i Hockeyettan med att ta emot Huddinge IK på hemmaplan idag kl 16.00. För er som inte köpt biljett eller säsongskort (det finns ett fåtal biljetter kvar) kan ni se matchen via Hockeyettans playtjänst där man numera kan lösa abonemang månadsvis.

Läget i laget:
Axel Westlund, skadad
John Morelius, skadad
Johan Börjesson, sjuk
Linus Bergander, vilar
Casper Evertsson, vilar

Omgång 1
Lördag 3 oktober
Strömsbro IF – Huddinge IK
Matchstart 16.00 på Testebovallen
Matchen hittar du här.