Tisell: ”Vi är jäkligt taggade”

Seriepremiär! Äntligen drar vi igång Hockeyettan 2020/2021, en annorlunda säsong på många sätt. Nybro Vikings inleder med hemmapremiär i Liljas Arena mot tvångsnedflyttade Karlskrona HK som de senaste säsongerna tillhört både Hockeyallsvenskan och SHL. En spännande drabbning!

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter hade vi med all säkerhet haft en publiksiffra på över 2 000 åskådare denna seriepremiär, nu är så inte fallet. Hade du varit plats? Hade du köpt entré? Sittplats? En korv i kiosken? En dryck i baren? Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Söndag den 4 oktober.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Biljetter: Köp din biljett till Arenahyllan här!
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Hur är känslan inför seriepremiären?

– Äntligen sätter vi igång! Det är inte bara jag som ser fram emot det här, utan hela laget och ledarstaben är jäkligt taggade på att dra igång detta nu. Det har varit en lång försäsong sedan vi samlades i slutet av juli.

I och med att serien blev skjuten framåt i ca tre veckor så blir det ett tajtare spelschema, vad tänker du om det?

– Jag tror både ledare och spelare oavsett lag gillar att spela matcher, det är därför vi håller på. Jag tycker det är skönt när det är tätt med matcher. Du hinner aldrig vara för glad över en vinst, det är bara att lägga den åt sidan för du vet att du spelar igen om någon dag eller två, och likadant med en förlust att det är ingen idé att gå och hänga sig och deppa för hårt, utan det är bara upp på hästen igen och så har du en ny chans att ta revansch inom någon dag. På så vis är det härligt när matcherna duggar tätt.

Vad tar du med dig från genrepet mot Halmstad?

– Vi blev bättre och bättre genom den matchen och blev starkare och starkare ju längre matchen led. Även om vi inte gjorde något mål i sista perioden så var det oerhört tätt och kontrollerat och vi fortsatte mala på. Det var ett helt okej genrep.

Seriepremiär väntar, dina tankar inför matchen mot Karlskrona?

– Det blir något att bita i på en gång för våran del. Karlskrona är ju en klubb med stora resurser i Hockeyettans mått mätt. Karlskrona är ett bra lag och kommer bli en tuff konkurrent i serien.

Läget i truppen?

– Vi har alla på benen just nu, sedan får vi se hur det ser ut imorgon. Men vi har inga tendenser till någon skada eller så. Det känns som att alla är redo!

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!