Dags för seriepremiär borta mot Vallentuna

Kapten Jesper Bärgård är laddad för premiären. Foto: Håkan Hagman

Idag drar det igång för ESK Hockey som ställs mot IF Vallentuna BK på bortais.

Efter en lång och tung försäsong är det så äntligen dags för ESK Hockey att börja tävla om poäng. Premiären spelas borta mot Vallentuna som många har som en absolut aspirant på en av de åtråvärda Allettan platserna. Dock så föll Vallentuna med 2-5 i sin premiär som spelades i fredags borta mot Visby/Roma HK.

– Känslan i laget är bra och vi ser fram emot att komma igång med tävlingsmatcher igen efter en lång försäsong, berättar ESK-tränaren Patrik Fagerlund.

Spelet i alla former kommer att behöva vara på topp i eftermiddag om ESK skall kunna ta poäng.

– I spelet 5-5 vill jag gärna se att vi fortsätter vara noggranna i spelet utan puck för då kommer vi skapa chanser framåt. Det i kombination med en fortsatt hög effektivitet i special teams, vilket vi haft under försäsongen, kommer vara viktiga detaljer för att vinna.

Vad vet ni om Vallentuna och hur ser det ut i truppen?

– Vi har bra koll på Vallentuna. Vi har kollat en del video från deras senaste matcher så vi känner oss förberedda. Vi kommer till start med fullt lag så vi är redo, avslutar ESK-tränaren.

 

Vallentuna – ESK

Vallentuna Ishall, Söndag 4 oktober kl 16:00

Till matchen (liverapportering) >>
Livesändning >>

Observera att du nu kan köpa månadsabonnemang som inkluderar fri tillgång till alla matcher i ATG Hockeyettan. Viktigt att du då väljer Enköpings SK HK i listan överklubbar så att en del av intäkterna tillfaller oss.