Tisell: “Vi ska göra vår grej”

Nybro Vikings inledde Hockeyettan Södra med att besegra Karlskrona HK i Liljas Arena med 3-0. Under onsdagskvällen väntar Borås HC på bortais som säkerligen är revanschsugna efter att ha förlorat sin premiär med 5-1 mot Halmstad Hammers.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 7 oktober.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Borås Ishall.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Seger mot Karlskrona i premiären, vad tar du med dig från den matchen?

– Jag tycker att vi gjorde en stabil förstaperiod, i andra perioden blandade vi och gav, för att i tredje perioden göra ytterligare en stabil period. Det var härligt att få göra mål i powerplay och vi var även bra i vårt boxplay. Vi slet som djur! Det var flera saker som vi gjorde bra i den matchen, i en seriepremiär mot ett bra Karlskrona.

Nu väntar Borås på bortais, dina tankar inför den matchen?

– Det är bara att börja om från början. Vi kommer såklart att ha lite koll på deras spel inför den matchen. Sedan spelar det ingen roll vilket lag vi möter, vi måste göra vår grej i varje match och vara konsekventa.

Läget i truppen?

– Det ser bra ut. Alla är tillgängliga i dagsläget.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!