Bortaförlust mot Wings

Strömsbro hade ledningen med 1-2 inför den tredje perioden med Wings vände och vann med 4-2 efter att man gjort det sista målet i tom kasse.

Omgång två av Hockeyettan Östra spelades på onsdagskvällen i Pinbackshallen. Trots att båda lagen fick en varsin chans i numerärt överläge kunde man inte få in någon puck. Även sett till skottstatistiken var det jämt. När tjugo minuter var spelade stod det 0-0 på tavlan och 11-11 i skottstatistik.

När 1.40 hade gått av mittenakten tog hemmalaget Wings ledningen med 1-0 genom Christian Hägg. Men Strömsbro skulle kvittera några minuter senare n

är Max Pålholm gjorde sitt första mål i Strömsbrotröjan och vi hade ställningen 1-1 efter 5.08. Man tog också ledningen med endast 12 sekunder kvar av perioden när Viktor Ehn skickade in pucken till 1-2 på pass av Johan Eriksson och tidigare målskytten Pålholm.

Men, i den tredje och sista perioden skulle hemmalaget Wings vända på steken. Man kvitterade till 2-2 och tog ledningen med 3-2 inom loppet av knappa minuten. Trots att Strömsbro tog ut målvakten i jakten på en kvittering orkade man inte riktigt och Wings kunde istället sätta 4-2 i tom kasse vilket också blev slutresultatet.

Wings HC Arlanda – Strömsbro IF 4-2 (0-0, 1-2, 3-0)
Skott: 31-39 (11-11, 7-3, 13-15)
Utv: 4-24 (2-22, 0-0, 2-2)