Borås: Storförlust i hemmapremiären mot Nybro Vikings

Det blev storförlust för boråsarna när Nybro Vikings gästade i hemmapremiären. Vilket man inte hade kunnat ana efter den första perioden som var relativt jämn, där Adam fick jobba hårt i kassen och gjorde många svåra räddningar, men det var Nybro som fick utdelning med ett mål och Borås blev nollade den första perioden. När andra perioden var till sin ända kunde vi se 0-6 på resultattavlan, och då var det inte mycket som talade för att boråsarna skulle kunna vända. Slutresultatet skrevs tillslut till 2-8 och Nybro kunde välförtjänt åka hem med tre poäng. Nu gäller det att rycka upp sig och ta nya tag borta mot Kalmar HC redan imorgon.

Matchfakta Borås Hockey – Nybro Vikings

Slutresultat: 2-8 (0-1, 0-5, 2-2)
Skott: 25-37 (6-11, 10-13, 9-13)
Utvisningsminuter Borås: 5 x 2 min
Utvisningsminuter Nybro: 4 x 2 min
Publiksiffra: 50
Domare:
David Södermalm

Målskyttar och assister (Borås Hockey)

45:09, 1-6 Henrik Eriksson (Markus Näslund, Victor Johansson)
50:22, 2-7 Rasmus Olofsson (Ludvig Jansson)

Head Coach Hellström efter förlusten