Tisell: “Blir något att bita i”

Nybro Vikings har inlett Hockeyettan Södra med två raka segrar. Under fredagskvällen väntar Hanhals IF på bortais som i sin tur har inlett med en seger på övertid och en förlust.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Fredag den 9 oktober.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Kungsbacka Ishall.
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen live här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Seger mot Borås igår, vad tar du med dig från den matchen?

– Jag tycker att vi gör en bra match mot Borås. Vi kommer ut samlat i första perioden, har bra fart, släpper pucken till varandra och använder alla våra spelare. Vi var väldigt effektiva och fick utdelning. Jag tycker även vi gör en bra tredje period, men jag kan tycka att matchen avgjordes redan i andra perioden.

Redan imorgon väntar en ny bortamatch mot Hanhals, dina tankar inför den matchen?

– Det kommer att bli en tuff och svår match för oss. Hanhals slog Troja på hemmaplan och de var med länge i matchen mot Karlskrona. Det kommer att bli något för oss att bita i.

Läget i truppen?

– Alla är tillgängliga i dagsläget.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!