Tvåsiffrigt när Huddinge tog andra raka bortasegern

Det blev ett rejält målkalas i bortamatchen mot Hanviken. Huddinge kunde redan i den första perioden gå upp i 3-o-ledning, som tidigt i den andra perioden utökades till 4-0. Hanviken reducerade strax därefter, men Huddinge kunde sedan gå ifrån till hela 7-1. Matchen slutade med tvåsiffrigt och siffrorna 10-3 till Huddinges favör.
-Vi kommer ut med en bra intensitet och hunger, vi ville mycket den här matchen. Vi tog bort mycket tid för dem genom bra backchecking, låg nära dem hela tiden, säger Peter Nylander.

-Det är skönt att se att vi spelar uppoffrande med flera skottäckningar med ett bra lagarbete matchen igenom, fortsätter Peter

Någon/något du vill lyfta fram extra efter kvällens match?
-Det är alltid starkt att göra tre mål i en och samma match, så jag får lyfta fram Christian Blomqvist, men jag vill lyfta fram hela laget idag. Det stora plusset var trots allt att det var en helgjuten laginsats, säger Peter

Hemmapremiär på söndag mot Segeltorp, som vi har mött två gånger under försäsongen. Hur förbereder ni er efter kvällens urladdning?
-Det gäller att vi tar med oss det hårda jobbet och det uppoffrande spelet som vi hade idag och förstå att det betalar sig. Vi måste behålla ödmjukheten och fortsätta att spela ett energi- och glädjefyllt spel, avslutar Peter.