Tisell: “Det gäller att ladda om”

Matcherna duggar tätt och under söndagseftermiddagen är det dags igen när Mörrums GoIS gästar Liljas Arena. Vikings kommer senast från en strafförlust mot Hanhals och Mörrum från en förlust mot Karlskrona.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Söndag den 11 oktober.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Biljetter: Köp din biljett till Arenahyllan här!
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev förlust efter straffar senast mot Hanhals, tankar kring den matchen?

– Det gäller att vara vrålskärpt i 3600 sekunder, så kan man väl säga. Hanhals var effektiva och utnyttjade sina chanser till etthundra procent och fick utdelning varje gång. Sedan gör vi många bra saker i den matchen också, men vi behöver sätta dit pucken, vi skjuter exempelvis 22 skott i andra perioden. När de gör sitt fjärde mål gör vi kanske ett av våra klumpigaste byten, men efter det var det bud på att avgöra in i det sista minuterna och även senare i sudden. Det kommer alltid någon sådan här match varje säsong.

Fjärde matchen på åtta dagar väntar när Mörrum gästar Liljas Arena imorgon, tankar om den matchen?

– Det är bara att lägga gårdagens match åt sidan och det har vi gjort. Sedan gäller det att ladda om, vi ska upp på hästen igen och göra en bra match mot Mörrum. Vi får börja om igen och alla måste vara på tårna. Så enkelt är det.

Läget i truppen?

– Alla är tillgängliga i nuläget, men vi får kolla av läget på värmningen imorgon när vi träffas.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!