inför Tranås

Ett revanschsuget Hammers reser till Tranås på söndag.

Förra omgångens snedskär till match i Kalmar är passé.
– ..jag vet inte vad man ska säga. Det var en konstig match. Vi kunde ju likväl ha vunnit den, sett till alla chanser vi hade… Men det är ju klart, 1-10 är svårt att förklara bort, säger Fredda som menar att man nu har dragit ett streck över den matchen och blickar framåt.

– Vi har pratat ut i laget om den matchen och vi har lagt den bakom oss. Vi är revanschsugna och allt fokus ligger nu på det som vi kan påverka, på nästa match, säger Fredda bestämt.

Hammers mönstrar samma manskap som senast.

Följ websändningen av matchen HÄR!

***

Eller varför inte se matchen ihop med andra Hammerssupportrar på O’Learys på Storgatan i Halmstad. Boka bord på tel: 035-299 50 20 och ät något gott till matchen. O’ Learys erbjuder 15% rabatt på utvalda rätter till denna match.