Borås Hockey – Hanhals Kings 2-6

Kvällens drabbning slutar i förslut med 2-6 där de två sista målen görs i tom kasse. Efter första perioden ledde boråsarna med 2-1 och det såg ut att bli en ljus kväll, men som bekant så kan allt hända i hockey – och det gjorde det. Några fler mål för Borås blev det inte, utan det var istället Hanhals som kunde hitta rätt mellan stolparna. Borås målchanser fanns där, men det gjorde också Hanhals målvakt som gjorde det desto svårare att få det att rassla till i nätet. Nu får man plocka med sig det som var bra och ladda om för bortamatch mot Tyringe redan på onsdag.

Matchfakta Borås Hockey – Hanhals Kings

Slutresultat: 2-6 (2-1, 0-2, 0-3) de två sista målen i tom kasse
Skott: 40-35 (13-12, 12-9, 15,14)
Utvisningsminuter Borås: 5 x 2 min
Utvisningsminuter Hanhals: 5 x 2 min
Publiksiffra: 50
Domare:
 Oscar Niklasson (Christoffer Palmqvist, Elias Hardtmann)

Målskyttar och assister (Borås Hockey)

02:02 1-0 William Svensson (Melwin Sundén, William Danielsen)
15:42 2-1 (Power Play) William Danielsen (Aleksei Sibirtsev)

Johan Hellström summerar matchen