Trio förstärker Piteå inför SK Lejon hemma

Arvid Bäckström (Luleå), Ludvig Warg och Oscar Eriksson (båda Skellefteå) finns med i laguppställningen när Piteå tar emot SK Lejon hemma på LF Arena på onsdag.

Arvid Bäckström, med Piteå Hockey som moderklubb, är utlånad från Luleå HF.
Ludvig Warg, från Skellefteå, har anslutit permanent till truppen och Oscar Eriksson (till vardags i SHL-laget i Skellefteå) har dubbelregistrerats för att kunna spela i HockeyEttan i tillfälle av behov av istid.

-Det känns jättebra att ha de här killarna på plats. Vi förfogar över en redan stark trupp men vi är känsliga för skador och sjukdomar. Vi vet att den här säsongen kommer att bli speciell med tanke på rådande pandemi, säger Piteås sportchef Jonatan Glader till piteahockey.se

Till onsdagens match gäller fortsatt restriktioner om 50 åskådare i publiken.

Matchen streamas här.

PT:s artikel i ämnet hittar du här.