Förlust mot Nyköping

Wings förlorade bortamatchen mot Nyköping med 2-1. Wings kom till matchen med gott självförtroende och full pott efter tre spelare omgångar. Wings började bra och var överlägsna i första perioden. Men på tavlan var det inte mer än 1-0. I andra perioden tappade Wings kommandot. Fyra utvisningar och 8 minuter i numerärt underläge bidrog till det. Skottstatistiken 10 för Wings och 20 för Nyköping återspeglar hur det såg ut på banan. Perioden blev dock mållös. I tredje fortsatte Nyköping pressen. Kvittering och sedan ledning med 2-1. Wings försökte komma tillbaka men drog på sig ytterligare två utvisningar. Mot slutet tog Wings ut målvakten och hade några fina chanser att kvittera men närmare än så kom man inte. Tre förlorade poäng i en match man borde ha vunnit.