Hemmamatch mot Hammarby väntar

Nu på söndag väntar säsongens andra hemmamatch när Hammarby gästar Björkängshallen. Hammarby och Huddinge möttes under försäsongen, där Huddinge vann med 6-2 på bortaplan. Nu är det tre poäng i potten och nya förutsättningar.

Huddinge har inlett serien med fyra raka vinster och därmed leder man serien före Enköping i egenskap av bättre målskillnad (30-10). Hammarby har inlett serien med fyra förluster, där man senast mötte just Enköping i en match som slutade 3-5.
– Hammarby kommer att jobba stenhårt för att ta sina första poäng, de har en del duktiga forwards som kan skapa farligheter. De är farliga i sitt kontringsspel, så där måste vi vara förberedda, säger Peter Nylander

Vinst med 6-1 senast, kommentar?
– Vi gjorde en stabilare insats mot Sollentuna än i tidigare matcher, vi måste fortsätta att jobba över hela banan precis som vi gjorde i onsdags. Då kommer också belöningen, berättar Peter

Något speciellt ni tar med er från matcherna som spelat hittills?
– Vi har hittills haft bra utdelning i powerplay och det ska vi fortsätta att bygga vidare på. Special Teams brukar vara avgörande faktorer i matcherna, säger Peter och fortsätter:
– Formationen med Kämpeberg, Runbjer och Lundh har fungerat väldigt bra och har tagit kliv i utvecklingen och varit stabila både framåt och bakåt. Vi hoppas och tror att de ska utvecklas ännu mer under seriens gång.

Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar till matchen. Biljetterna kostar 130kr/st och bokas genom marknad@huddingehockey.com

Kan du inte se matchen på plats kan du köpa den här: https://play.staylive.se/huddingehockey/l/32350