Tisell: “Tror på en liknande matchbild”

Det är bara ungefär två veckor sedan seriepremiären men under lördagen är det redan dags för omgång 6 i Hockeyettan Södra när Nybro Vikings gästas av KRIF Hockey i Liljas Arena. Vikings kommer senast från en seger på bortais mot Vimmerby och KRIF tog en derbyseger mot Karlskrona.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Lördag den 17 oktober.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Biljetter: Köp din biljett till Arenahyllan här!
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

En stark seger senast på bortais mot Vimmerby, tankar kring den matchen?

– Jag tycker att vi gjorde en fantastisk laginsats i den matchen, alla spelare slet som djur. Det tycker jag var väldigt roligt. Jag är imponerad utav killarna! Det jag kan säga är att man har inte råd med många felskär i den matchen, där vi möter ett hysteriskt jagande hemmalag.

Under lördagen väntar KRIF i Liljas Arena, tankar om den matchen?

– Jag tror att matchen kommer att påminna om matchen mot Vimmerby med en liknande matchbild eftersom KRIF spelar rätt så lik hockey. Det är bara att ge sig in i matchen och vara på tårna hela tiden. Vi ska kämpa!

Läget i truppen?

– Alla är tillgängliga i nuläget, men vi får kolla av läget på värmningen imorgon när vi träffas.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!