Borås: Inför Borås Hockey – Mörrum GoIS

Borås Hockey – Mörrum GoIS lördag 17 oktober kl. 15:00 Borås Ishall

GÅ PÅ MATCHEN – KÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK – KÖP FIKTIV SUPPORTERBILJETT

Då var det dags för en ny hemmamatch! Det är Mörrum som kommer på besök till Borås. Mörrum vann senast på straffar mot Hanhals, vilket gjorde att BHC åkte ner en placering i tabellen och ligger i skrivande stund på 10e plats – men med lika många poäng som Mörrum. Eftermiddagens match är viktig då BHC kommer att gå för den första vinsten på hemmaplan och behöver därför allt stöd de kan få! Tryck på “Gå på matchen” längst upp i inlägget för att köpa biljett och stötta BHC på plats i Lejonkulan! Vi ses i eftermiddag!

Head Coach Johan Hellström är redo för match!

Lördag och hemmamatch mot Mörrum, hur går tankarna?
– Inga speciella tankar som går så direkt, alla lagen i ligan är bra. Vi förbereder oss på samma sätt oavsett motstånd. Efter matchen mot Tyringe så tog vi ledigt en dag, igår så var vi åter i träning. Tycker det var bra fart och energi på träningen igår så det är ett laddat BHC som samlas idag vid 13:00.

Vad är det som gäller när pucken släpps idag?
– Likt matchen mot Tyringe så gäller det att samtliga stämplar in från start och gör sitt jobb. Mycket positivt från förra matchen ska vi bygga vidare på, däremot måste vi bli noggrannare kring detaljer i spelet utan puck över hela banan. Blir vi det kommer vi kunna ta ett större kommando över matchbilderna.

Läget i truppen?
– Philip Svensson, Martin Karlsson, Linus Karlsson och Oscar Ribbnäs saknas fortfarande pga skador.

Vem vaktar kassen?
– Adam vaktar kassen idag.