Inför eftermiddagens bortamatch mot Sollentuna

Med två raka vinster i bagaget beger vi oss söderut för att ta oss an lördagens motståndare Sollentuna HC. Vi har fått igång både poäng- och målproduktionen och har mäktat med 19 mål framåt de två senaste matcherna. Vi ska bygga vidare på den positiva vågen vi är i just nu. Sollentuna kommer från lite blandade resultat. De vann mot Hudiksvall HC med 1-0 men har förlorat resterande matcher mot Nyköping, Visby, Enköping och Huddinge.

Observera att matchen startar 15.00 i eftermiddag.

Läget i laget:
Axel Westlund, skadad
John Morelius, skadad
Alex Lind, skadad
Lucas Gustavsson, sjuk
Linus Bergander, spelar med J20 idag
Johan Börjesson, spelar med J20 idag

Lördag 17 oktober
Sollentuna HC – Strömsbro IF
Matchstart 15.00 i SVEAB Arena
Matcher hittar ni här.