Tredje raka vinsten!

Strömsbro tog sin tredje raka vinst när man slog Sollentuna på bortaplan med 2-4 efter att Viktor Ehn blivit tvåmålsskytt återigen.

Den enda matchen i Hockeyettans Östra serie spelades på lördagseftermiddagen. Strömsbro skulle fortsätta på den inslagna vägen i de senaste matcherna. Den första perioden bjöd på tre Strömsbromål och det var Krister Sundlöf som inledde när han gjorde 0-1 efter 9.44. Det målet kom i numerärt överläge. Knappa minuten senare skulle Viktor Ehn utöka till 0-2 och mindre än en minut senare än det var det Freddie Stömne som var sist på pucken till 0-3. Sollentuna skulle dock skicka in en reducering till 1-3 innan perioden var slut.

Viktor Ehn är inne i en fin målform just nu. Han gjorde sitt andra mål för dagen när han ökade på till 1-4 för Strömsbro efter 4.38 i den andra perioden. Trots att lagen hade chansen i numerärt överläge så var blev det inga fler mål den här perioden.

I den tredje perioden var det en del känslor inblandade när båda lagen åkte ut för dubbla roughing-utvisningar två gånger om. Sollentuna reducerade ytterligare till 2-4 genom Lucas Lagerstedt efter 16.50 och man tog ut målvakten i slutminuten i jakten på flera mål men 2-4 stod sig perioden ut och därmed tog Strömsbro sin tredje raka seger.

Sollentuna HC – Strömsbro IF 2-4 (1-3, 0-1, 1-0)
Skott: 61-29 (14-13, 25-8, 22-8)
Utv: 8-12 (2-2, 2-4, 4-6)

0-1 (09:44) Krister Sundlöf (Viktor Ehn, Nicklas Strid) PP1
0-2 (10:49) Viktor Ehn (David Deutsch, Georgs Golovkovs)
0-3 (11:33) Freddie Stömne (Martin Naenfeldt, Erik Broman)
1-3 (19:42) Fredrik Wink (Philip Wong, Emil Johansson)
1-4 (24:38) Viktor Ehn (Johan Eriksson, David Deutsch)
2-4 (56:50) Lucas Lagerstedt (Emil Broed)