Fri 05 Mar Slut
Hockeylag KÖP 2
Hockeylag LIN 5
Fri 05 Mar Slut
Hockeylag KUM 4
Hockeylag MAL 6
Fri 05 Mar Slut
Hockeylag Kalm 5
Hockeylag HHHC 2
Fri 05 Mar Slut
Hockeylag KAR 5
Hockeylag MAR 6
Fri 05 Mar Slut
Hockeylag NYB 1
Hockeylag DAL 0
Fri 05 Mar Slut
Hockeylag STR 5
Hockeylag SEG 2
Fri 05 Mar Slut
Hockeylag VHF 6
Hockeylag WIN 1
Sat 06 Mar Period 3
Hockeylag SUN 4
Hockeylag KAIF 2
Sat 06 Mar Period 3
Hockeylag VHC 0
Hockeylag KIF 0
Sat 06 Mar Period 2
Hockeylag FOR 3
Hockeylag THO 0
Sat 06 Mar Period 2
Hockeylag ENK 1
Hockeylag BOD 1
Sat 06 Mar Period 1
Hockeylag HANV 0
Hockeylag ÖST 3
Sun 07 Mar 14:00
Hockeylag SKL -
Hockeylag KIF -
Sun 07 Mar 14:00
Hockeylag ÖRN -
Hockeylag KAIF -
Sun 07 Mar 15:00
Hockeylag BOR -
Hockeylag THO -
Sun 07 Mar 15:00
Hockeylag HANV -
Hockeylag BOD -
Sun 07 Mar 15:00
Hockeylag ENK -
Hockeylag ÖST -
Sun 07 Mar 15:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag MAR -
Sun 07 Mar 16:00
Hockeylag HHHC -
Hockeylag Kalm -
Sun 07 Mar 16:00
Hockeylag HAN -
Hockeylag BORÅ -
Sun 07 Mar 16:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag KAR -
Sun 07 Mar 16:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag MÖR -
Mon 08 Mar 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag MAR -

Tuffingen från Taif-land ansluter i samarbete med Däckia i Tingsryd!

Gusten är tillbaka och den populäre tuffingen Oscar Holst från Taif-land ansluter och det kommer att smälla i vinter. 104 kg muskler och addera detta med ett enormt krigarhjärta som ansluter till Goiset.

Gusten har klivit in i Mörrum Hockey, men kan inte göra detta ensam. Flera är med nu och denna investering kommer att finansieras av sponsorer som lägger in ytterligare och kommer kanske till och med ge ett överskott när vi summerar.

“Skall vi inom Mörrum Hockey göra skillnad krävs det fan i mig krafttag inom näringslivet, säger Anders Gustavsson. Mycket är på rätt väg nu, separation emellan A-sektion och ungdom på fullaste allvar. Alla inom Mörrum Hockey har pratat om detta i många år. Trott att så var fallet, men ej. Nu är det dock dags. Anders förklarar vidare, “Vi har sökt en modell som attraherar föräldrar, men under mina år har jag mötts av allt för många konflikter. Jag vet vad jag vill, och det är en total separation. Ungdom skall redovisa en fungerande budget för huvudstyrelsen och skall godkännas där. Vi har under sommaren tillsammans med representanter från ungdom arbetat fram en struktur och ett förhållningsätt som är både till föreningen och till ungdom bra. Att dessutom få sådan info som att Hockeyskolan levererar och de som verkar där får avkastning för de många timmar de lägger ner, är helt fantastiskt. Många nya barn och dessutom ett helt gäng av flickor. Underbart ljud, avslutar Gusten.”

Taif-ikonen Oscar Holst ansluter till Goiset. Han kommer med sin erfarenhet, sin inställning och sin enorma tuffhet med största säkerhet göra stort avtryck då han han kliver ner från en mängd hockeysäsonger i Hockeyallsvenskan med Tingsryds AIF gör comeback i Goisar-tröjan i HockeyEttan.

Goiset har sedan nyligen tagit in den erfarne backen Linus Olsson och att komplettera laget ytterligare med Oscar Holst så besitter Mörrum Hockey en uppsättning som över tid kan skapa oreda hos alla lag i HockeyEttan Södra.

Oscar Holst är inte enbart en stor och genuint stenhård powerforward, utan också en riktigt spännande spelare gällande det offensiva spelet. Oscar kliver ner en division och vi inom Mörrum Hockey är helt övertygade om att även Oscar kommer få del av sitt spelsinne.  Oscar kommer bidra med det mesta och kommer säkerligen göra avtryck för publiken som en väldigt intressant och spännande spelare.

Kontraktet är skrivet under ett år och Oscar kommer att spela med nummer #18.

Grymt välkommen, Oscar!

#baragoisare