Borås: Förstärkning till truppen / lån från BIK Karlskoga!

Borås Hockey har tillsammans med BIK Karlskoga kommit överens om ett lån tillsvidare under säsongen 20/21. Det handlar om backen Karl Jonsson, som under den senaste säsongen har tillhört Karlskogas A-lag i HockeyAllsvenskan. Karl ska nu förstärka truppen och dess backsida och vi är mycket nyfikna över att se vad han kommer att tillföra till laget! 

Intervju med Karl Jonsson

Först och främst, varmt välkommen till Borås Hockey!
– Tack så mycket!

Du är här på lån tillsvidare och ska förstärka backsidan, hur känns det?
– Det känns bra, det ska bli en rolig upplevelse. Spännande och jag är väldigt positivt inställd till detta.

Vad var det som gjorde att valet föll på att förstärka just Borås?
– När jag hörde att Borås var intresserade av att låna in mig så tyckte jag att det skulle bli kul. Jag tänkte bara att jag tar chansen och ser vad de har att erbjuda mig. Det känns som ett ställe med mycket potential.

Hur är du som spelare och vad vill du bidra med?
– Jag skulle beskriva mig som en skridskostark och följsam back, som gärna följer med upp i anfallen. Jag vill bidra med det jag kan och göra det bästa för laget här nere.

Vad har du fått för intryck av Borås Hockey?
– Jag har fått ett bra intryck än så länge, under de få timmar jag har vart här nere. Det känns som ett ställe där möjligheterna finns, väldigt fin anläggning med allt som behövs. Så det är bara positiva saker än så länge.

Då får jag önska dig ett stort lycka till! Det ska bli spännande att få följa dig!
– Tack så mycket!