Borås: Klubben informerar!

Vi har nu kommit in en bit i starten på säsongen och det är dags för en liten uppdatering från klubben!


Marknad:

Vi kan se att vår ideella marknadsgrupp jobbar på och gör ett fint jobb med att försöka täcka de förlorade intäkterna. Man blir riktigt stolt över alla er företag som visar att ni är en riktig partner, vi vet att många haft det jobbigt och trots det väljer att sluta upp för vårt föreningsliv. Många har också valt att höja sin sponsring i den rådande situationen, vilket är helt fantastiskt. Den förståelsen som alla partners visar för situationen med biljetter är vi enormt tacksamma för.

Vi är stolta över att ha med alla våra sponsorer i vårt lag och vi hoppas att ni gynnar dom som gynnar oss, genom att handla varor eller tjänster hos dom. Ta gärna en närmre titt på vilka företag som sponsrar oss!

Vill du och ditt företag vara med på vår resa? Kontakta då kansli@borashockey.se

Biljetter:

Vi hoppas att vi snart kan få chansen att visa våra rutiner som fungerar väldigt bra, och ta in mer publik i arenan. Vi respekterar pandemin men vi saknar er på plats. Hockey ska upplevas live och stämningen blir så mycket bättre när vi får vara tillsammans med er på våra hockeyfester. Vi är tycker det är kul att våra kära supportrar visar solidaritet med att köpa corona-kort för att gynna verksamheten, och att ni inte har krävt pengar tillbaka på de seriekort ni köpt, trots att de inte går att nyttja.

Stort tack till alla er som köper supporterbiljetter till varje match! Även fast man kanske delar på en TV eller inte ser matchen alls – ni är guld värda och vi är tacksamma för era bidrag! Glöm inte att ni även kan köpa supporterbiljetten när vi har bortamatch!

Medlemmar:

Vi kan också se att många fler än tidigare väljer att bli medlemmar i föreningen. Det visar på en stark solidaritet! Som medlem får du bland annat ett tidigare biljettsläpp än övriga! Bli medlem i Borås Hockey!

Souvenirer

Vi vill även tipsa om souvenirer nu när det börjar bli kallt! Besök BHCshop.se för att se vårt utbud!

Aktuella projekt kring klubben


Vår nya buss:

Lite andra nyheter är att vår buss snart kommer rulla på gatorna i Borås. Vi hoppas alla våra supportrar, spelare, ledare m.m. blir extra stolta när den passerar våra gator i Borås, samt alla vägar i södra Sverige. Detta blev möjligt tack vare skyltproduktion.se, vår officiella bussleverantör bussbokning.com samt doo.se som gjort designen. Stort tack till er för denna möjlighet!

Här poserar en stolt Aleksandr Ossipov framför vår nya buss!

Jumbotron:

Mediakuben beräknas anlända till Göteborg under denna veckan, dock är inte alla förarbeten klara så vi har inget exakt datum för installation ännu. Men det vi kan säga just nu är att det kommer bli ett stort lyft för vår verksamhet och för upplevelsen när man kommer till Borås Ishall, vilket vi är oerhört stola över!

Billotteri:

Vi kommer inom kort starta ett billotteri för att täcka en del av den försäljningen vi tappat i bland annat kiosken. Lotteriet kommer komma igång inom kort – håll utkik så du kan vara med och delta i lotteriet och ha chansen att vinna en helt ny bil!

Bingolotto:

Vi vill även informera om att vi har en del som prenumererar på Bingolotto via oss.
Spelar du Bingolotto och vill vara med och stötta klubben den vägen? Kontakta då kansli@borashockey.se

Ungdomssport-grupp:

Styrelsen har beslutat att starta en sportrupp för ungdom. Vilket är riktigt roligt!

Nedan kommer namnen på deltagarna i gruppen:

Claes Fagerblom, Styrelsen
Andreas Green, Styrelsen
Robert Lundahl, Sportgrupp U
Jonas Lindström, Sportgrupp U
Kristian Thörnqvist, Sportgrupp U
Johan Malmberg, Sportgrupp U
Oskar Larsson, Hockeykonsulent (stödfunktion)

Stort tack till er alla som stöttar oss i vårt föreningsliv! Tillsammans är vi Borås Hockey!