Borås: Inför Tranås – Borås Hockey / Karl Jonsson gör sin första match!

Tranås AIF – Borås Hockey onsdag 21 oktober kl. 19:00 Stiga Arena

KÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Ikväll är det Tranås som står inför motståndet. Tranås, som likt Borås, har även dom haft en något tuffare start i inledningen av säsongen och ligger 1 poäng före BHC. Vi kan räkna med att det kommer vara två lag som kommer göra allt för att samla på sig mer poäng och försöka gå vinnande ur kvällens strid. Vi hoppas att ni är med oss hemma i TV-soffan!

Head Coach Johan Hellström ger sina tankar om kvällens drabbning

Då var det dags för match igen! Hur har inledningen av veckan sett ut?
– Veckan har sett bra ut på isen. Sur förlust mot Mörrum så det var ett revanschsuget lag som stämplade in för träning i måndags igen. Det har varit bra med energi på isen och mycket kamp.

Vad kan vi förvänta oss inför kvällens möte?
– En fartfylld match med mycket kamp, två spelande lag. Det är bäddat för en bra hockeymatch.

Hur väl känner du till kvällens motstånd Tranås?
– Tranås spelar en fartfylld hockey, det gäller att man inte lämnar något åt slumpen utan jobbar klart varje situation och håller sig till våra grunder i spelet.

Hur ser du som tränare på vårt senaste tillskott, Karl Jonsson, som spelare?
– Bra kille, skicklig hockeyspelare. Fin skridskoåkning och bra med puck. Kommer från en allsvensk organisation där han fått en bra skolning.

Är han med i kvällens match?
– Jajamensan, han studsar in direkt och bildar backpar med Björklund. Karl anslöt till laget i måndags så han har gjort två träningar med laget nu.

Hur är läget i laget inför matchen?
– Så som det sett ut tidigare matcher. Philip Svensson, Linus Karlsson, Martin Karlsson och Oscar Ribbnäs är fortfarande skadade.

Vem vaktar kassen?
– Viktor kommer vakta kassen i dagens match.

Idag rullar den nya bussen för första gången på Borås gator och tar sig upp mot Tranås, fyllt med ett gäng taggade BHC-spelare.

Borås Hockey vill tacka de företag som har tecknat ett 3-årigt sponsoravtal på bussen för att synas på vägarna tillsammans med oss!

XL-BYGG Norrby TräSöderkulla Tung TrafikiPDG Data GroupLamina SystemBedab Järnia