Inför ÖHF – Teg

Efter att ha tillbringat förra veckoslutet i Norrbotten är det imorgon dags för hemmamatch för Örnsköldsvik HF.
Tegs SK står för motståndet och nedsläpp i Skyttishallen sker kl 15:00.
ÖHF:s huvudtränare Lennart Hermansson säger så här om veckan som gått och motståndaren Tegs SK:
– Tycker att vi har gnuggat på bra, framför allt så har intensiteten höjts allt eftersom under veckan och det är positivt. Vi vet att vi behöver göra en bra prestation för att kunna mäta oss med Tegs SK som i mina ögon är ett riktigt bra lag, framför allt ett lag som vill och försöker spela hockey.
Hur är läget i laget?
– Det är kanske det enda trista i nuläget. Vi har både skador och sjukdomar som gör att vi får ändra om en hel del och även lyfta in spelare från J20 (Jesper Edman och Olle Grönroos). Men samtidigt så gäller det att se möjligheterna, nu finns det öppningar att kliva fram och ta för sig.