Dalen – Malung 4-1

Gott Dalen, åttonde raka segern inkasserades på lördags eftermiddagen då Malung besegrades med 4-1.

Det är verkligen synd att publiken inte får se laget live i Smedjehov, vi jobbar för att vi ska kunna ta in 300 åskådare med vissa restriktioner efter den 1 november.

Dagens målskytte lät vänta på sig ända tills 16:48 in första perioden då Felix Wermelin satte sitt fjärde för säsongen. Lukas Fredin utökar till 2-0 med 9 sekunder kvar av perioden. 3-0 gör poängkungen Jesper Thörnberg redan 1:36 in andra. Malung får chansen att reducera i Powerplay och Niklas Örnmarker Sandberg sätter 3-1. 56:44 tar Malung Timeout, i tekningen direkt efter sätter Jakob Stridsberg 4-1, spiken i kistan för Malung. Periodsiffror, 2-0, 0-0, 2-1. Skott 40-21. Mer matchfakta finns här. Läs mer om matchen i JP. Matchen i repris samt Highlights finns nu på DalenTV.
Fotograf: Marcus Vilson