Smitta bekräftad i truppen – pausar verksamheten

Vi måste tyvärr meddela att det bekräftats smitta på flertalet spelare och ledare inom Hammarby Hockey:s A-lag. – Vi kommer att pausa verksamheten under en vecka säger sportchef Robert Grääs. 

Covid-19 sprider sig som en löpeld över Sverige igen. Speciellt i mellersta delarna. Flertalet klubbar i hockeysverige har bekräftad smitta i truppen och nu har även det kommit till Hammarby. Därför meddelar A-lagets sportchef Robert Grääs att verksamheten från A-laget kommer att pausas under en vecka. – Detta betyder att matcherna mot Vallentuna, Sollentuna och Hanviken samt eventuellt bortamatchen mot Segeltorp skjuts upp. Nästa hemmamatch blir således mot Visby/Roma den 8 november.

Vi kommer att meddela här och på Hammarby Hockeys hemsida så fort någon förändring sker.

Håll i, håll ut, håll avstånd.