Fina mål när SK Lejon besegrade IF Sundsvall

De som letat sig till Skellefteå Kraft Arena fick fin underhållning under matchen mellan SK Lejon och IF Sundsvall Hockey.
Sundsvall Fans hade kommit upp med tre bilar och bildade en stämningshöjande klack under matchen, riktigt kul och en eloge till dom.

SK Lejon öppnade piggt och Elias Klockare kunde ge hemmalaget ledningen redan efter två minuter då han rundade Axel Sillanpää i Sundsvalls mål.
I slutet av perioden kvitterade gästerna och det var något som skulle upprepas, att Lejon tog ledningen och Sundsvall kvitterade.
I andra perioden gjorde Filiph Laine en fin individuell prestation och satte 2-1 men Sundsvall behövde bara 19 sekunder för att kvittera.

Sen klev den duktiga junioren Robin Johansson fram och gjorde sitt första seniormål, riktigt kul. Sundsvall behövde denna gång exakt två minuter för att utjämna matchen som gick till pausvila med 3-3 på tavlan.
Matchen kändes öppen men än en gång så tog SK Lejon ledningen, denna gång efter en mycket fin prestation snabba forwarden Leo Landor som i  en en mot en situation lurade backen och mycket skickligt satte ledningsmålet.

Sundsvall tryckte på och hade många chanser de sista minuterna men Linus Marcko i Lejons mål spelade stort och bra och förtjänar beröm.

Nästa match för SK Lejon är på onsdag 19:00 då Tegs SK kommer på besök.