Tisell: ”Ut och köra 100%”

Det är en viktig match som väntar i Liljas Arena under onsdagskvällen när Nybro Vikings gästas av Tranås AIF. Vikings kommer senast från en seger mot Tyringe och Tranås från en övertidsförlust mot Karlskrona.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 4 november.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Biljetter: Köp din biljett till Arenahyllan eller Läktaren här!
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Tillbaka på vinnarspåret senast mot Tyringe, vad tar du med dig från matchen?

– Det bästa var att vi kunde plocka fram en växel till när vi behövde det som mest, så kan jag väl säga om den matchen. Vi kommer ut med en skön energi, sedan är det en del situationer där vi måste spela med större skärpa. Men som sagt, bra att vi kunde höja oss när det behövdes.

En viktig match mot Tranås väntar, tankar inför den matchen?

– Tranås är ett bra lag och de har spelat riktigt bra de senaste matcherna. De har kommit igång, så det kommer att bli det tuffaste tänkbara motståndet för oss. Vi måste gå ut och köra 100 %.

Läget i truppen?

– Vi har Otto Henell ej tillgänglig för spel på grund av problem med en armbåge. Ryker Leer har lämnat men Hampus Andréen kommer att spela med oss under morgondagen.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!