Ny huvudtränare klar!

Nu har vi gjort klart med en ny huvudtränare! Vi hämtar hem 32-årige Christofer Eriksson som huserat i Brynäs J18 sedan säsongen 19/20. Han har ett förflutet som både spelare och tränare i Strömsbro, som också är hans moderklubb. Efter säsongen 16/17 la han skridskorna på hyllan och tog ett steg uppåt i båset som assisterande tränare i A-laget säsongen efter. Den positionen hade han tills han blev assisterande tränare i Brynäs J18 och nu är han alltså tillbaka på Testebo.

Nu kommer du tillbaka till moderklubben, och då som huvudtränare. Vad betyder det för dig?
– Det betyder otroligt mycket för mig. Strömsbro ligger mig varmast om hjärtat och jag känner mig extremt taggad på att få chansen som huvudtränare och att få jobba ihop med Johan ”Berka” Bergkvist.

Hur skulle du beskriva din roll som tränare?
– Jag skulle beskriva mig som en extremt noggrann och engagerad tränare!

Vad har du för förväntningar inför att träna ett hockeyettanlag på Testebo?
– Jag har höga förväntningar på laget och mig själv. Jag vet att vi har ett fantastiskt lag på pappret, nu är det min och Berka´s uppgift att få ut det i praktiken. Men har stora förhoppningar på oss!